Meni Zapri

JOHNS HOPKINS UNIVERSITY

V prispevku Rockefellerjeve fundacije iz leta 2010 “Lock Step” in dogodku Johns Hopkins 201 sta napovedala in vadila pandemijo. Organizaciji imata dolgo zgodovino sodelovanja že od leta 1916, ko je bila s financiranjem Rockefellerjeve fundacije ustanovljena šola za higieno in javno zdravje John Hopkins. Od takrat so postali neločljivi.

V tem scenariju se nenadoma pojavi virusna pandemija, ki hitro okuži prebivalstvo po vsem svetu, uniči gospodarstva s prekinitvijo mobilnosti ljudi in blaga ter izčrpa industrijo in globalne dobavne verige. To omogoča vladnim voditeljem, da prevzamejo popoln nadzor nad svojimi državljani kot javnozdravstveni ukrep – proces, ki ga ljudje zelo ne marajo, vendar se mu psihološko ne morejo upreti, ker je narejen v imenu njihove zaščite. Tako se gospodarstva in politične strukture celotnega sveta pojavljajo kot združen totalitarni sistem z nezadovoljnim in neposlušnim prebivalstvom, ki pa ga je mogoče učinkovito nadzorovati z novo tehnologijo. Iz tega vidimo, da so gospodarske in politične učinke pandemije natančno preučevali v Rockefellerjevi fundaciji vsaj že leta 2010. V zadnjem času je na dogodku 201 potekala simulacija pandemije, ki jo je gostil Johns Hopkins Center za zdravje Varnost v partnerstvu s Svetovnim gospodarskim forumom in fundacijo Billa in Melinde Gates. To se je zgodilo šest tednov pred prvim izbruhom koronavirusa. Skoraj do začetka je sledil začetni fazi scenarija LOCK STEP. Zdaj je to zanimivo, saj se ukvarja s povezavo med scenarijem Rockefeller Lock Step in dogodkom Johns Hopkins 201. Obe organizaciji imata dolgo zgodovino sodelovanja že od leta 1916, ko je šola za higieno in javno zdravje John Hopkins je bila ustanovljena s financiranjem Rockefellerjeve fundacije. Od takrat so postali neločljivi.

Nekatera zgodovina tega sodelovanja ni prijetna. Na primer, v štiridesetih letih je 750 žrtev vložilo tožbo v višini milijarde dolarjev proti fundaciji Rockefeller, bolnišnici Johns Hopkins, univerzi Johns Hopkins, medicinski fakulteti univerze Johns Hopkins, šoli za javno zdravje Johns Hopkins Bloomberg in Johnsu. Hopkins Health System Corporation, ki trdi, da so bili gonilna sila človeških eksperimentov v štiridesetih letih, v katerih so bile ranljive populacije Gvatemala namerno izpostavljene sifilisu, gonoreji in drugim spolnim boleznim, ne da bi se o tem informirali. Poskusi so bili usmerjeni v šolske otroke, sirote, bolnike v psihiatrični bolnišnici, zapornike in vojaške obveznike.

Ključna raziskovalca Rockefellerja in Johnsa Hopkinsa, vključena v eksperimente v Gvatemali, sta prav tako stala za zdaj že zloglasnimi poskusi Tuskegeeja, v katerih 600 obubožanih afroameriških delničarjev ni bilo nikoli obveščenih, da imajo sifilis, in so jim namesto zdravila namenili placebo.

Bill in Melinda Gates sta se zdaj pridružila tej ekipi in, kot smo že povedali, sta sponzorirala Dogodek 201. Logično je, da se združita pri tem projektu. Vse vpletene strani so obsedene z zmanjšanjem prebivalstva. Fundacija Bill in Melinda Gates je Univerzi Johns Hopkins’s School of Public Health odobrila najmanj 60 milijonov dolarjev za financiranje Inštituta Bill and Melinda Gates za prebivalstvo in reproduktivno zdravje, ki se nahaja v bolnišnici Johns Hopkins v Baltimoru. V njihovem slovarju reproduktivno zdravje pomeni drastično zmanjšanje rodnosti. Nič od tega ne dokazuje slabega namena teh strank, vendar (ali pa bi moralo) sprožiti opozorilo kot previdnost, ko nas ti ljudje in njihove organizacije prosijo, da jim zaupamo v njihovo presojo in vodstvo v zdravstvenem eksperimentu, imenovanem cepiva, od katerih večina nikoli ni bila preizkušeni za varnost in vsi napolnjeni s toksini, za katere je znano, da zmanjšujejo plodnost in skrajšajo življenjsko dobo. Bi bil to lahko prikrit način zmanjšanja prebivalstva? Premisli.

Viri: Prispevek fundacije Rockefeller – http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

https://www.prnewswire.com/news-releases/rockefeller-johns-hopkins-behind-horrific-human-syphilis-experiments-allege-guatemalan-victims-in-lawsuit-300059537.html

https://www.reuters.com/article/us-maryland-lawsuit-infections/johns-hopkins-bristol-myers-must-face-1-billion-syphilis-infections-suit-idUSKCN1OY1N3

https://rockfound.rockarch.org/public-health-at-johns-hopkins

https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/1999/05/Johns-Hopkins-University-School-of-Public-Health

Debata na forumu.